Ce sunt lentilele cu antireflex?

Atunci când vă alegeți ochelarii de vedere, atenția dumneavoastră nu trebuie să fie îndreptată numai asupra modelului și culorii ramelor, ci și asupra lentilelor!

În funcție de necesitățile dumneavoastră puteți opta pentru diferite tratamente speciale aplicate lentilelor, îmbunătățindu-le astfel calitatea. Unul dintre acestea este tratamentul antireflex.

Lumina care cade pe suprafața unei lentile, nu trece în întregime prin aceasta - o parte este reflectată și formează pe ambele suprafețe ale lentilei unele reflexii deranjante pentru purtător, reduc considerabil transparența și produc o imagine neclară, dar cu ajutorul lentilelor cu tratament antireflex aceste efecte sunt diminuate!

Beneficiile tratamentului antireflex aplicat pe lentilele ochelarilor de vedere:
- elimină reflexiile deranjante;
- protecție vizuală;
- confort vizual;
- claritate imagine (ajută la o vedere mai clară la distanță și chiar și la citit);
- percepție naturală a culorilor;
- transparență mai mare;
- curățare mai ușoară a lentilei;
- rezistență mai mare la zgârieturi;
- aburire scăzută la schimbările de temperatură.

Tratamentul antireflex este unul de durificare, conferind lentilelor o rezistență mai mare la zgârieturi și diminuând riscul deteriorării acestora în contactul accidental cu diferite substanțe!

De asemenea, acesta este hidrofob, oleofob și antistatic reducând la minim aderența picăturilor de apă și a prafului pe suprafața lentilei, acestea rămânând curate și curățându-se foarte ușor!

Oferă-le ochilor tăi condițiile optime pentru o vedere cât mai clară și alege lentilele de vedere perfecte pentru nevoile tale!