Rame 5 în 1: Ce sunt ochelarii clip-on?

Ultima tendință în materie de ochelari o reprezintă ramele clip-on. Acestea îndeplinesc cu succes atât rolul ochelarilor de vedere, cât și a celor de soare printr-o singură mișcare. Datorită sistemului de prindere magnetică aceștia se transformă rapid din ochelari de vedere în ochelari de soare, printr-un singur gest simplu și subtil.

În trecut, purtătorii ochelarilor de vedere se simțeau dezavantajați că nu pot purta ochelari de soare și să se bucure de o vedere clară în același timp, însă soluția a venit odată cu ramele clip-on. Acest clip-on se poartă peste ochelarii de vedere atașându-se într-un mod foarte simplu.

Pe lângă faptul că sunt foarte utili pentru persoanele care au nevoie de dioptrii, ochelarii clip-on au intrat în tendințe. Pentru mulți dintre noi, ochelari de vedere au devenit niște accesori indispensabile, iar pentru a nu duce grija a două perechi de ochelari, în special în sezonul estival, putem opta pentru ochelarii clip-on. Aceștia pot dispune de dioptrii și de diferite tratamente aplicate lentilelor îmbunătățind considerabil calitatea lor și a vederii, dar și de protecție împotriva razelor nocive ale soarelui prin aplicarea lentilelor colorate.

În doar câteva secunde îți poți transforma ochelarii de vedere în unii de soare, oferindu-le astfel ochilor tăi și protecție împotriva razelor ultraviolete. Acestea se găsesc în diferite culori și pot fi chiar și polarizate. Lentilele polarizate asigură o protecție totală, pe lângă absorbția completă a razelor ultraviolete și reducerea intensității luminoase, acestea asigură și protecție împotriva reflexiilor orbitoare produse atunci când lumina se reflectă în mod natural pe suprafețe plane sau netede, cum ar fi apa, zăpada sau chiar parbrizul mașinii, ce afectează capacitatea noastră de a vedea culori și forme precise.

Ochelarii clip-on sunt foarte apreciați datorită funcției duble pe care o îndeplinesc, oferind vedere perfectă și protecție împotriva razelor solare.

Te așteptăm în optica noastră și alege și tu să ai o vedere clară și protecție împotriva razelor ultraviolete (U.V.) cu o singură pereche de ochelari!